Imagination Festival míří zpět do Holešovic!

Po dlouhých sedmi letech se Imagination Festival vrací do nově zrekonstruovaných pavilonů na Výstavišti Holešovice.

143_www.klapper.cz

Imagination Festival zná datum a lokaci svého dalšího pokračování. Po dlouhých sedmi letech se Imagination Festival vrací do nově zrekonstruovaných Křižíkových pavilonů na Výstavišti Holešovice, které se 15. listopadu 2024 stanou na jednu noc domovem všech milovníků hlubokých basových linek a tvrdých kicků. Na dvou stagích se představí hvězdný výběr umělců ze světů Drum & Bass a Harder Styles. 

Kvůli situaci v PVA EXPO Letňany jsme v roce 2023 nemohli Imagination Festival uskutečnit. Díky této vynucené pauze jsme však měli dostatek času pracovat na vylepšení konceptu festivalu a jeho nasměrování správným směrem. Na Drum & Bass stagi se tak můžete těšit především na umělce z tvrdšího spektra žánru, back 2 back sety a labelové showcases. Pro Harder Styles stage plánujeme rozmanitý lineup a několik českých premiér rawstylových a hardcorových umělců, kteří vystoupí po boku ostřílených a dobře známých legend.

Přicházíme také se zbrusu novým vizuálem letošního ročníku, který odráží naší novou dlouhodobou vizi. Téma letošního ročníku vám postupně budeme odhalovat v následujících měsících.

Věříme, že návrat do této ikonické lokace bude momentem, kdy opět společně pohlédneme za hranice představivosti a zažijeme nezapomenutelnou festivalovou noc, kterou pro vás s láskou připravujeme 💚

Více informací ohledně spuštění předprodeje vám sdělíme v následujících dnech. Stay tuned!